Πολιτική Απορρήτου

Στο Fixmeapp σεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και με αφορμή την εφαρμογή του νέου κανονισμού θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε την εγγραφή σας στο newsletter μας:
To Fixmeapp αποθηκεύει και χρησιμοποιεί το email σας (κατά τα προβλεπόμενα στον Ευρωπαϊκό Κανονισμό ΕΕ 2016/679 (GDPR) και τη σχετική νομοθεσία περί προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα)
Εγγυόμαστε την ασφαλή αποθήκευση του email σας
Το email σας δεν πρόκειται ποτέ να διατεθεί σε τρίτους για διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς.
Η εγγραφή στο newsletter αφορά αποκλειστικά και μόνο τη λήψη των ενημερωτικών email σχετικά με προϊόντα, υπηρεσίες, προσφορές και νέα της Telnet.gr.
Σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη, ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να μας ζητήσετε τη διαγραφή του email σας από τη λίστα μας, το οποίο και θα πράξουμε άμεσα.
Για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου συλλέγουμε από τους πελάτες μας τα αναγκαία στοιχεία για τη διενέργεια συναλλαγών.
Η επιχείρησή μας δίνει άμεση προτεραιότητα στην τήρηση του απορρήτου των προσωπικών σας στοιχείων ακολουθώντας τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Διαφυλάσσουμε αυστηρά κάθε πληροφόρηση που μας παρέχετε.
Οι ποιοτικές υπηρεσίες που παρέχουμε προϋποθέτουν τη χρήση των παρακάτω προσωπικών δεδομένων σας:
Το ονοματεπώνυμό σας
Τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
Το τηλέφωνό σας
Την πλήρη ταχυδρομική διεύθυνσή σας (διεύθυνση, Τ.Κ., πόλη, νομός, χώρα).

Σε περίπτωση εταιρείας, όπου γίνεται έκδοση τιμολογίου, απαιτούνται επιπλέον τα παρακάτω στοιχεία:
Τίτλος Εταιρείας
Δραστηριότητα Εταιρείας
Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.)
Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.)

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)

Αποκάλυψη Προσωπικών Δεδομένων Πελατών σε Τρίτους

Οποιαδήποτε στιγμή έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία τα οποία μπορείτε και να τροποποιήσετε, η να διαγράψετε.
Το ηλεκτρονικό κατάστημά μας δεσμεύεται ότι δεν αποκαλύπτει, πωλεί, παραχωρεί ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας δεδομένα σε οποιοδήποτε εξωτερικό οργανισμό, εκτός αν έχει μεσολαβήσει προγενέστερη έγγραφη ενημέρωση από εσάς ή όταν αυτό απαιτείται από το νόμο ή από δικαστική απόφαση.

Διαφημιστικά Μηνύματα

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημά δεν χρησιμοποιεί ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών τρίτων εταιριών για την λήψη διαφημιστικών μηνυμάτων. Οι εταιρείες αυτές δεν έχουν το δικαίωμα να διατηρούν τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός αν εσείς εκφράσετε ενδιαφέρον για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Διαφημιστικά Μηνύματα

Η λειτουργία του καταστήματος διέπεται από την χρήση του ισχύοντος Κώδικα Καταναλωτικής Δεοντολογίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά, θα βρείτε εδώ

Skroutz Analytics

Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy.

Αποδοχή Όρων Τήρησης Αρχείου Προσωπικών Δεδομένων

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου περί προστασίας του φυσικού προσώπου από την διαδικασία επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

My Cart
Close Wishlist
Κλείσε Πρόσφατα προβεβλημένα
Categories